2SWAG4U

 
 
 
 

I LOVE PEOPLE WHO CAN MAKE ME LAUGH WHEN I DON'T EVEN WANT TO SMILE

Tre veckor har gått och jag saknar min andra hälft så mycket att jag nästan skulle kunna sätta mig på ett flyg ner till Botswana där människan för tillfället befinner sig. 
 

SHOW ME HOW TO FIGHT FOR NOW

 
Jag vill ha ett par blå skor, nu, nu, nu. 
 

LIFE'S A GAME MADE FOR EVERYONE

Finns inte många saker som är mysigare än att sitta ute på våran altan och höra regnet smattra mot taket. Att sedan vara tvungen att ge sig ut i ett regn som vägrar att sluta är en annan historia, inte alls lika mysigt. Igår cyklade jag till till jobbet och när jag kom fram var jag blöt in på kroppen. Men jag ska inte klaga, jag har trots allt önskat dåligt väder alla veckor jag ska jobba i sommar...

'CAUSE MAYBE YOU'RE LOVEBLE AND MAYBE YOU''RE MY SNOWFLAKE

Då och då stöter man ihop med människor och får känslan av att 'varför har aldrig vi träffats tidigare'. Man tar in de människorna i sitt liv och bygger sakta men säkert upp sin umgängetskrets. Att omge sig av människor som man själv älskar innifrån och ut, som man på ett eller annat vis stött på genom livet och som man sparat en plats för. Jag gillar de människorna jag har omkring mig för tillfället, gillar dem massvis. 

IN THE BEGINNING I NEVER THOUGHT IT WOULD BE YOU

 
 

TONIGHT TAKE ME TO THE OTHER SIDE

Känner mig så bortskämd. Den här helgen har varit en av dem bästa på hela året, hittills. Så mycket glädje, kärlek och sist men inte minst, alkohol. Jag har dansat tills solen gått upp bokstavligen talat. Mina vänner för underbara. Blir alldeles upprymd i hela bröstetet nu när jag kollar tillbaka på alla bilder jag faktiskt hann att ta. Så mycket kärlekt till var och en. 

HOPE ON THE BACK ON MY BIKE

 



Imorgon är det midsommar. Jag är ledig. Jag ska umgås med mina underbara. Äta massvis med jordgubbar, dricka alkohol och dansa runt både en midsomarstång och med mina vänner.
 

DOWN TO RIDE TILL THE HAPPY END

Talking bout the lights, the dirt, the shit, that hurts
We're not gonna turn around
We're doing this for good, for worse
The gift, the curse, we're not gonna back down

All I need in this life of sin is me and my girlfriend
Down to ride till the happy end, is me and my girlfriend
All I need in this life of sin is me and my girlfriend
Down to ride till the happy end, is me and my girlfriend
 

TALKING BOUT THE LIGHTS THE DIRT THE SHIT THAT HURTS

 
 
 
 
Någonting som får mig på bra humör är att snöra på mig skorna och ge mig ut på en löprunda. Att efter ett antal kilometer sedan få falla ner på gräsmattan, pusta ut och känna sig fruktansvärt nöjd över sig själv. 

YOU HAVE TO DECIDE WHAT'S IMPORTANT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE MAKING IT 'CAUSE WE MAKE IT MOVE

Komsi,komsi, komsi.
 
 
 
 
 
 

WHEN EVERYTHING'S IS WRONG

Ibland kan jag falla ihop inombords, bli svag och liten. Inte våga ta tag i saker även fast jag vill. 

12:55

Folk viskar om oss, säger att vi inte hör ihop. Du bryr dig inte om dem, tittar rakt fram, inte runt om, ser in i mina ögon. Vi kan gå vår egen väg. Jag är din röst, i regnet som aldrig slutar. Du är en sång på mina läppar, en klassiker. Och när trummorna rullar igång, är jag säker.


WRITE IT ON YOUR SKIN

Ikväll ska jag på första hejdåmiddag av två. Känner mig tom och till och med lite ledsen att jag inte kommer spendera min sommar med den människan som på senaste tiden gått och blivit den närmsta av mina vänner. Är samtidigt väldigt glad att hon ska iväg och uppfylla sina drömmar, all lycka till mitt hjärta♥

WE LAUGT WE DANCE WE CRY

Vädret bli bara bättre och bättre och det enda jag gör är att stå(läs: spriger, stressar, svettas) inne och kolla ut på det fina vädret. Det stavas j-o-b-b och jag önskar nästan inget hellre än att vädret ska bli sämre och att det ska bli en riktigt dålig sommar. Låter hemskt, men det fina vädret medför sig så mycket ångest som jag mer än gärna skulle slippa. 

GIVEN ALL THE FIRES I'VE LEFT TO BURN

Blir så lycklig av att ta upp en gamal vänskap. Att helt plötsligt falla in i och tillbaka till den. Lite lyckorus på att ta igen allt man missat när man varit ifrån varandra. Gamla vänskap rostar aldrig. Så fint. 

TO ME, YOU ARE PERFECT

RSS 2.0