IF YOU LOVE SOMEBODY BETTER TELL THEM WHILE THEY'RE HERE 'CAUSE THEY MAY RUN AWAY FROM YOU

Tur att jag ska upp till Stockholm om några dagar. Antar att jag kommer komma hem med påsar fulla av mönstrade och färgglada plagg. En himlans mixmatch.
 

ANINE BING

 
Det här med kläder. Punkt. Högst upp på vill-ha-listan är denna klänning. 
 
 
 

LISTEN UP NOW TURN UP THE LOVE NOW

Ibland måste du springa, så att du ser vem som kommer springa efter dig. Ibland måste du prata tystare, bara för att se vem som egentligen lyssnar på dig. Ibland måste du hamna i trubbel, för att se vem som kommer stå vid din sida. Ibland måste du göra misstag, för att se vem som kommer försöka fixa det.  Ibland måste du släppa taget om den du älskar, bara för att se om personen älskar dig tillräckligt för att komma tillbaka.

AND I CAN'T CHANGE EVEN IF I TRIED EVEN IF I WANTED TO

Efter en helg med otroligt mycket stress var det skönt att idag vakna upp och känna att man har en ledig dag framför sig. Om en stund ska jag åka iväg till min bästa vän som bjuder på mat och senare ska vi dansa hela nattan lång. Gillar lediga dagar. 

I CAN BE YOUR COMFORT WHEN YOUR NOT SUCCEEDING

 
Att helt oväntat och från ingenstans stöta ihop och märkligt nog alltid befinna sig på samma plats som den människan man på ett eller annat sätt inte släppt taget om. En människan som gjort en så glad och som gjort en så ledsen.  Närhet och avstånd och allt det som finns där i mellan är bara en hel hög fylld med känslor som man inte kan sätta ord på längre. Lyckan i att äntligen få prata och olyckan i att man kommer på sig själv att sakna just den personen.

I MIGHT BE A PROTOTYPE BUT WERE BOTH REAL INSIDE

 
 
 
 
Vi var så säkra på, så säkra att vi glömde vad vi var säkra på. 
 
 

OSKAR LINNROS

Hur fina är inte Oskar Linnros låtar egentligen? "Jag kan va ditt plåster, skydda dig ett tag
men vi båda vet att plåster faller av". Så fint, så fint.


SPEEDING FASTER THAN A MIDNIGHT TRAIN

 
På lördagkväll ska jag på 3x20års- fest och jag skulle mer än gärna vilja bära klänningen ovan. Den, bruna ben och höga svarta klackar.  Tänk om det endast kunde ta en dag att få hem den...
 

YOU MAKE MY WORLD GO 'ROUND YOU TURN ME UP YOU TURN ME UPSIDE DOWN YOU PICK ME UP WHEN I FALL DOWN

Fick väldens bästa start på denna regniga och kalla onsdag. Världens bästa start stavas j-u-l-i-a. Att äntligen få krama om henne och att sitta vid ett bord och bara prata, skaratta och få gråta lite tillsammans. Hon är värd allt.  

NEVER EVER LET YOUR VOICE GET TIRED

 
 
 
Mycket tidiga mornar har resulterat i lediga kvällar. Lediga kvällar, fint väder och lite fina vänner på det. Vad jag tycker om sommaren och allt den för med sig.
 
 
 
 
 
 
 
 

TELL ME ARE YOU JUST GETTING BY

Att få bli omfamnad när man som mest behöver det. En puss mot pannan, en hand som sakta klappar en på ryggen och torkar tårarna som rinner. Människor som tar tag i en situation utan att fråga, som bara finns där, med armarna om en. Blir gråtfärdig av tanken på hur stora hjärtan människor i min omgivning har. Att jag har människor som fångar upp mig när jag är nära på att falla. 

HONEST WHERE I START FROM I TRY AND IMPART MY WISDOM A COMBINATION OF OF TRUTH AND FEAR

 
 
 
 
 
 
 

GOT A POLAROID PICTURE IN MY WALLET

 
 
Jag har haft en så himla bra helg. Varit uppe till klockan fem på morgonen och umgåtts med de människor som betyder allra mest. Önskar att man kunde stanna tiden för en stund. Att få leva i det där lyckoruset och inte veta vad man har framför sig, att leva i stunden och göra precis allt som faller en in. Lite önsketänkande. 
 
RSS 2.0