CAUSE WE DOING WHAT THEY CAN'T

 
Vingliga och lyckliga en lördagskväll som slutade med att vi klockan fyra på morgonen gick över grenar och hoppade över brännässlor för att tillslut få somna tillsammans. Vänskap och en jädrans massa  kärlek det. 
 
 
 
 

FEEL THE ENERGY DEEP INSIDE YOUR SYSTEM AND LEAVE THIS WORLD BEHIND

Min hjärna gå på högvarv. Tänker så mycket, på en himlans massa saker. Funderar inte bara över mig själv utan även över andra människor. Har vänner som inte alls mår bra och jag vill så gärna kunna hjälpa till, räcka till. Vilket inte är lätt. Jag vill att de människor som jag anser betyder något för mig ska känna att de verkligen gör det. De ska veta och känna att jag står bakom, står upp för och beskyddar. I ur och skur, vått som torrt. Att det är tack vare dem som jag  klarar av min egen berg- och dalbana till liv. 

ANOTHER LOVE

 
 
Hittade dessa när jag var och handlade för någon vecka sedan. Skulle kunna sluka tio stycken på en dag, varje dag. Nomnom.

Hi my name is whatever you call me

Om två månader har jag en efterlängtad smestervecka. Ska bli så himelskt underbart! Kunna vara uppe hela nätterna, vara ute på äventyr utan att behöva tänk på morgondagen. Att få spendera 24h om dygnet med mina underbara vänner som kommer hem till sommaren. Få lite ny energi.

NOBODY SAID THAT IT'D BE EASY

IF YOU WANT TO LEAVE I'M WITH IN

 
Har stressat mig igenom hela denna regning torsdagsförmiddag utan att egentligen veta vad det är jag gör. Nu tänker jag  slänga i mig lite kaffe innan jag ska stressa vidare till jobbet. 
 
Absolut ingenting går som jag vill den här veckan. Tänker det-bli-bätte men inte tusan bli det bättre. 
 

IF YOU DARE COME A LITTEL CLOSER

Man ska hålla världens hårdaste grepp om de människor man vill ska vara i sitt liv. Så hårt så man aldrig börjar tveka på varandra. Låta de andra veta att just de är de viktigaste personerna som finns. Att de alltid kommer ha den största platsen, att de alltid kommer i första hand. Så viktigt. Glöm aldrig det. 

SINCE WE FOUND OUT THAT ANYTHING COULD HAPPEND

 
Igår kom det förbi en väldigt fin människa med denna bukett i handen. Har så många bra människor i min omgivning för tillfället. 

AND I BELIEVE IN MIRACLES

 
I believe.
 
 

SAFE HAVEN

Inatt låg jag vaken och kollade på Safe Haven. Har hört så mycket bra om den filmen så kände att det var dags att se den. Grät, grät och grät. Så himla umnderbar film, och otäck. Kärlek är så fint.

 

AND I'M LOVING EVERY SECOND MINUTE HOUR

Finns INGET finare än när man känner att någon bryr sig om en. Igår hade jag och två av mina vänner en riktig kompis-dag. Cyklade fyra mil och låg på en strand i solskenet hela dagen. Skrattade så mycket så vi inte orkade skratta mer. Pratade hur en vänskap ska vara och att vänskap alltid ska komma först, no matter what. Att en vänskap ska vara precis så som våran vänskap är. Mina finaste. Dagen avslutades på en uteservering i solnedgången. En alldeles underbar tisdag. 
 
 

SO I'M PUTTING MY DEFENSES UP

Imorse stod klockan på 04:50. Har efter det har varit igång konstant. SÅ TRÖTT. Om det är så här det ska kännas att vara trött så har jag nog aldrig varit trött förut, så fruktansvärt. Nu ska jag sova, klockan 20:37. Hej sängen!

'CAUSE SOMEHOW WE DON'T SEEM TO WORK IT OUT

Ibland går man in för något så mycket att man helt tappar bort sig själv. När stunden sen kommer då man kommer tillbaka till verkligheten, hittar tillbaka till sig själv, börjar känna igen sig själv, ja då öpnnas så fruktansvärt många nya möjlighteter. 
 
 
 
 
 
RSS 2.0