TURNING IN CIRCLES

När allt kommer ifatt en är livet ta mig tusan inte lätt. Det är så svårt och det gör så ont. Svek, ångest och tårar som aldrig verkar ta slut. Som tur är, så har jag blivit fångad i famnar som har gjort det svåra enklare att hantera. Jag är så tacksam.

AND IF I RECOVER WILL YOU BE MY COMFORT

Var inne och läste HanaPee's bogg och tycker denna text var mycket bra skriven, precis som allt annat hon skriver, såklart.
 
"Jag tror att just frågan ”VAD VILL JAG?” är något många av oss får dras med resten av livet. En av de svåraste grejerna i livet är att veta vad en vill. Vad vill jag jobba med? Vart vill jag bo? Vill jag verkligen plugga det här? Vill jag vara ihop med den jag är ihop med? Vill jag vara med mina vänner? Vilken typ av människa vill jag vara? Vad vill jag för att jag SJÄLV vill det och vad vill jag för att ANDRA vill det?"

I NEED YOU (MORE THAN I THOUGHT)

TRUE FRIENDSHIP ISN'T ABOUT BEING INSEPARABLE

WHAT IT IS, WHAT IT DOES, WHAT IT IS, WHAT IT ISN'T

Igår hade jag en alldeles underbar dag. Omgav mig med de människor som jag trivs som bäst med. Kaffedrickande, långpromenad och mys. Dagen avslutades sedan med två fina runt ett matbord, samtalsämnen som aldrig tog slut och en enda stor lycka att jag har dem i mitt liv. Ett samtal från min solstråle i Lund gjorde dagen bättre än bäst. Vill ha hem henne nu, längtar så efter sommaren.
 
 
 

SURROUNDED BY THE FENCE I USED TO FALL IN TO

Det är något speciellt med en killkompis-vänskap. När det inte handlar om känslor utan att man istället kan prata känslor med honom, om andra. Alla borde få ha en sådan här kompis, min heter Anton. Världens underbaraste, mest förstående och omtänksamaste människa. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det blev som det blev men jag är så tacksam för att han finns där. Ett peppande sms från han kan vända vilken deppdag som helst och han kan få mig på fötter igen. Vi bor inte i samma stad längre och ibland saknar jag spontaniteten vi hade. Jag vet att han är där och när vi väl ses så är allt precis som det ska vara. Honom släpper jag inte. 

 

 

BUT IF YOU CLOSE YOUR EYES DOES IT ALMOST FEEL LIKE NOTHING CHANGED AT ALL

 
 
 

SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE MAKES ME FEEL LIKE I CAN'T LIVE WITHOUT YOU

 
 
 

JUST A SECOND WE'RE NOT BROKEN JUST BENT

 

STRIKE UP THE BAND AND MAKE FIREFLIES DANCE

Att våga visa sina svagheter inför en annan människa, att våga öppna upp sina egna tankar och känslor. Att allting inte är så som det ser ut. Att utsidan är sprallig och glad och insidan har tusentals tankar. Att våga visa sig svag är en sida jag beundrar hos människor. Att våga visa sig svag är starkt. 

WE'LL BE DOING WHAT WE DO JUST PRETENDING THAT WE'RE COOL

 
 

NIKE

 
 
 
 
Prio ett på min shoppinglista just nu är ett par träningskor, gärna från Nike och gärna i färgen rosa. 
 
 

I WON'T MAKE IT TO THE SHOW WITHOUT YOUR LIGHT

Jag och mina kollegor pratar väldigt mycket om kärlek. Olycklig som lycklig. Nu och några dagar tillbaka ha diskussionen handlat om killen med stort K. Han som man alltid kommer välkomna tillbaka med öppen famn. Att man skulle kunna lämna vem som helst om han sa att han ville försöka en gång till. Att man aldrig kommer sluta drömma om honom, aldrig sluta sakna och speciellt aldrig kommer sluta älska. Känslan när man då och då stöter på just han och man fortfarande känner att han kollar på en med den där blicken. Blicken som säger att han tänker likadant som en själv. Det kommer aldrig vara över för mig. 

 

 

LIVE BEAUTIFULLY

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0